Centar za samostalni zivot osoba sa invaliditetom Srbije 764 pregleda

Centar za samostalni zivot osoba sa invaliditetom Srbije

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije osnovan je u Beogradu 1996. godine kao prva organizacija koje je okuplja osobe sa invaliditetom različitih vrsta invalidnosti koje
povezuju zajedničke ideje o ostvarenju ljudskih prava osoba sa invaliditetom. Osnovna misija Centra je promocija filozofije samostalnog života osoba sa invaliditetom (OSI) i stvaranje uslova za njeno ostvarenje u Srbiji.
Naši ciljevi su: Zastupnički rad za ostvarenje prava OSI, Promovisanje socijalnog-holistickog pristupa invalidnosti, Afirmisanje sposobnosti OSI, razvoj njihovih potencijala i ličnosti, Testiranje i promovisanje novih usluga za podršku, Podizanje svesti o pristupačnoj sredini, Zagovaranje za prava žena OSI. Glavne aktivnosti su: Seminari o podizanju svesti, filozofiji samostalnog života, lobiranje i zastupnički rad, organizovanje nove usluge socijalne podrške za OSI – Servis Personalnih Asistenata, praćenje zakonodavne aktivnosti i organizovanje konferencija,Izdavačka delatnost i istraživanja, medjunarodna saradnja, kao i saradnja sa vlastima i donosiocima odluka na republičkom i lokalnom nivou u Srbiji. 

Povezite se sa nama http://www.cilsrbija.org

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama