RHM TEAM DOO 490 pregleda

RHM TEAM DOO

Kompanija R H M -TEAM je osnovana 12.11.2007. godine i od samog osnivanja profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom sveta, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.
Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.Ono što izdvaja kompaniju RHM-TEAM od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku. Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju RHM-TEAM čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.
Svako vozilo pored standardne opreme poseduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam damo informaciju o tome gde se vozilo nalazi ili da Vam omogućimo da sami pratite svoju pošiljku u realnom vremenu putem GPS-a.
Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija RHM-TEAM transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom.
U oblasti transporta poslujemo kao špedicija-agencija koja vrši prevoz sopstvenim i tuđim prevoznim sredstvima. Obavljamo međunarodni drumski transport na relaciji Evropa - Srbija - Evropa, kako celih kamiona, tako i dotovara robe kao i zbirnog prevoza. Svi prevoznici poseduju TIR, CEMT, CMR osiguranje kao i sve ostale potrebne dozvole za obavljanje međunarodnog transporta. Zbirni transport radimo na relacijama zapadno-evropskih zemalja i Turskom.
Povezite se sa nama http://www.rhm-team.com

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama