Customer Service Representative 17 pregleda

Za našeg klijenta, internacionalnu kompaniju Valvoline, vodećeg svetskog dobavljača ulja za automobile, u potrazi smo za kandidatima koji bi radili na pozicji Customer Service Representative.
Lokacija: Kruševac

Profil kandidata:

– obrazovanje: minimum V stepen stručne spreme

– znanje Engleskog jezika (C1 nivo)

– napredno znanje još jednog jezika (C1), pored Engleskog

– napredno znanje rada na računaru

– poželjno poznavanje rada u SAP programu ili sličnim poslovnim programima

– odredjeno iskustvo na ovoj ili sličnim pozicijama

– razvijene komunikacione veštine

 

Uslovi rada:

– obezbeđena nadoknada za topli obrok

– obezbeđena nadoknada za prevoz

– redovna i konkurenta zarada

– ugovor o radu

– obezbeđen službeni telefon i laptop

 

 

Ukoliko ste zainteresovani, ispunjavate gore navedene uslove i živite u Kruševcu ili okolini, za više informacija možete pozvati sledeći broj: 062/709-097 ili poslati Vaš CV na nemanja.deljanin@manpowergroup.rs

Zahtevani nivo stručne spreme

Viša stručna sprema

Zahtevani jezici

Engleski

Način Prijave

Preko sajta, Elektronskom poštom, Telefonom

Prijavi se za ovaj posao!
Podeli ovaj posao
Naša vizija je da budemo lideri u kreiranju i obezbeđivanju inovativnih kadrovskih rešenja i usluga koji omogućavaju našim klijentima da budu najbolji u konstantno promenljivom tržištu rada. LJUDI Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu. Mi pomažemo ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku. Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspehe. ZNANJE Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge. INOVACIJA Na osnovu razumevanja sveta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom sveta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Ne prihvatamo status quo. Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvek uspeti, ali nikada ne izlažući naše  klijente rizicima.  
Povezite se sa nama http://www.manpower.rs/

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama