Customer Service Representative 21 pregleda

Za našeg klijenta, internacionalnu kompaniju Valvoline, vodećeg svetskog dobavljača ulja za automobile, u potrazi smo za kandidatima koji bi radili na pozicji Customer Service Representative.
Lokacija: Kruševac

Profil kandidata:

– obrazovanje: minimum V stepen stručne spreme

– znanje Engleskog jezika (C1 nivo)

– napredno znanje još jednog jezika (C1), pored Engleskog

– napredno znanje rada na računaru

– poželjno poznavanje rada u SAP programu ili sličnim poslovnim programima

– odredjeno iskustvo na ovoj ili sličnim pozicijama

– razvijene komunikacione veštine

 

Uslovi rada:

– obezbeđena nadoknada za topli obrok

– obezbeđena nadoknada za prevoz

– redovna i konkurenta zarada

– ugovor o radu

– obezbeđen službeni telefon i laptop

 

 

Ukoliko ste zainteresovani, ispunjavate gore navedene uslove i živite u Kruševcu ili okolini, za više informacija možete pozvati sledeći broj: 062/709-097 ili poslati Vaš CV na nemanja.deljanin@manpowergroup.rs

Zahtevani nivo stručne spreme

Viša stručna sprema

Zahtevani jezici

Engleski

Način Prijave

Preko sajta, Elektronskom poštom, Telefonom

  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Naša vizija je da budemo lideri u kreiranju i obezbeđivanju inovativnih kadrovskih rešenja i usluga koji omogućavaju našim klijentima da budu najbolji u konstantno promenljivom tržištu rada. LJUDI Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu. Mi pomažemo ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku. Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspehe. ZNANJE Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge. INOVACIJA Na osnovu razumevanja sveta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom sveta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Ne prihvatamo status quo. Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvek uspeti, ali nikada ne izlažući naše  klijente rizicima.  
Povezite se sa nama http://www.manpower.rs/

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama