Distributer kozmetike 17 pregleda

FARMASI KOZMETIKA – POTREBNI SARADNICI

Mi tražimo saradnike po celoj Srbiji za poslovnu priliku u našem timu Farmasi kompanije. Samo ozbiljne osobe, punoletne da nam se jave.

Prijave na mail: milicmarija1980@gmail.com ili na broj telefona 064 4695083.

Uz našu podršku i timski rad bez početnih ulaganja, uz besplatnu edukaciju, i uz rad od kuće ili na terenu, izbor je Vaš.

Zahtevani nivo stručne spreme

NKV

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)
Engleski

Način Prijave

Preko sajta, Elektronskom poštom, Telefonom, Poštom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Da
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Ako još uvek mislite kako je Farmasi samo šminka, evo dokaza da nije tako. #farmasi u svojoj ponudi ima preko 2000 proizvoda, i to pre svega proizvoda namenjenih nezi kože i kose, higijeni najmladjih, higijeni domaćinstva, a naravno jedan deo asortimana obuhvata i dekorativnu kozmetiku. E sad drage moje, kako vam se čini kada vam neko kaže: * da možete sve što vam je potrebno za vas i vaše najmilije kupovati sa popustom od 15 do 33%, ❤ * da možete sve to dobiti na kućnu adresu, bez trčanja izmedju dve prodavnice gde ima sniženja * da možete dobiti starter paket i biti privilegovani tako što ćete uvek imati ponudu proizvoda koja je samo za saradnike❤ * da možete uštedeti na proizvodima koje svakako kupujete, jer su to proizvodi koji su potrebni svakom domaćinstvu❤ * da možete i zaraditi * da možete izgraditi sopstveni biznis * da možete osvojiti nagradna putovanja, bonuse za ostvarene rezultate i još mnogo toga. Znate li šta vas deli od ove ponude - Odluka da nešto promenite, da se javite u inboks, dobijete besplatan katalog i krenete sa mnom u Farmasi pricu. Čekam te, javi se - ako ti se ovo kao ideja dopada. #infoinbox Nema šta da izgubiš, jer ništa ne treba da uložiš, osim volje da radiš i pokušaja da uspeš. . . ...Probaj, videćeš da vredi.❤ #kvalitetna i #zdrava #kozmetika za tvoju porodicu je nešto što svako želi, a Farmasi ti baš to nudi. .
Povezite se sa nama

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama