Komercijalista 56 pregleda

KAUFFMANN logo jpg -

 

  • Rad u sedištu firme bez izlazaka na teren (kancelarija, lokacija Zemun-Galenika).
  • Komunikacija sa terenskim komercijalistima, kupcima pre i/ili nakon isporuke robe, fakturisanje, administrativni poslovi u vezi prodaje
  • Procedura prijema je kratka: intervju sa direktorom ili šefom sektora, evt. test, razgovor sa vlasnikom firme, kraj (za 3-5 dana znate konačni rezultat).

 

Uslovi

  • Potreban saradnik sa iskustvom u radu na istoj ili sličnoj poziciji.
  • Nakon probnog rada, stalni radni odnos uz solidne uslove rada.
  • Mogućnost napredovanja u nekom od sektora firme sve do liderske pozicije.
  • Fiksna plata, zagarantovana i podložna korekcijama na bolje u skladu sa rezultatima rada.

 

 

Kako se prijaviti?

Prijavu poslati mejlom, sa fotografijom i potpunom evropskom radnom biografijom, na adresu posao@kauffmann.rs

Naglasite u subjektu/naslovu: poziciju za koju konkurišete, ili se javite telefonom 011/3160676 (09-17) za instrukcije.

Zahtevani nivo stručne spreme

Srednja škola

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Da
Uz dogovor
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
KAUFFMANN doo je Beogradsko preduzeće sa sedištem u Zemunu. Uvozimo i distribuiramo kuhinjske proizvode, dekoraciju za stambeni prostor... Proizvodi za domaćinstvo od nerđajućeg čelika, stakla, porcelana, keramike,drveta, plastike, aluminijuma sa preko 4.000 referenci su naš prodajni program. Sa preko 1.000 veleprodajnih faktura svakog meseca prema različitim prodavnicama, sopstvenom logistikom i petnaestak stalnih trgovačkih predstavnika na terenu možemo se pohvaliti da pokrivamo celu teritoriju Srbije kako u urbanim tako i u ruralnim sredinama. Prodamo preko 2 miliona staklenih čaša godišnje, milion tanjira, a tu su i escajg, stolnjaci, plehovi, šerpe, lonci, tiganji, džezve, vaze, slike, lampe, ogledala, sitan nameštaj, galerijski program, školski artikli, igračke, plastika za domaćinstvo. Jedna smo od dve vodeće firme u Srbiji u branši. Ima nas i u sistemima MERCATOR, RODA, IDEA, DIS, HOME PLUS... gde smo jedan od vodećih dobavljača u snabdevanju opisanim asortimanom. U skladu sa vremenom i dešavanjima oko nas, u konstantnom smo traganju za kvalitetnim saradnicima posvećenim onome šta rade, od najnižeg do najvišeg nivoa. Takvima možemo obezbediti solidne uslove rada sa adekvatnim nagrađivanjem. Zbog hroničnog manjka opisanih kadrova, spremni smo i na prijem nekoliko saradnika sa manjim iskustvom ali velikim ambicijama, kojima bi profesionalci bili mentori u usavršavanju poslova kojima se može vladati u spoljnotrgovinskoj firmi sa pretežno domaćim kupcima. Dobro nam došli.

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama