Monter 41 pregleda

Agrikol je najveća internacionalna firma za postavjanje plastenika,staklenika i unutrašnje opreme. Kompanija dugi niz godina obavlja svoje aktivnosti kako u zemji tako i u inostranstvu-širom sveta.

Agrikol d.o.o traži veći broj radnika za montažu velikih objekata plastenika i staklenika (varioca,montazera, električpara i vodoinstalatera) za rad u zemlji i
inostranstvu.

Šta nudimo?

Nudimo dobru zaradu, obuku, smeštaj i hranu, transport i zdravstveno osiguranje.

Kako se prijaviti?

Kontakt i vise informacija o zaposlenju na broj
telefona 063490436

Zahtevani nivo stručne spreme

NKV

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom, Telefonom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Uz dogovor
Prijavi se za ovaj posao!
Podeli ovaj posao
Agrikol doo je trenutno jedina sertikovana firma za izgradnju plastenika i staklenika u Srbiji, koja radi po najvišim evropskim standardima. Primarna delatnost kompanije je izgradnja profesionalnih poljoprivrednih objekata, kao što su staklenici i plastenici, kao i montaža kompletne prateće unutrašnje opreme za staklenike i plastenike. Naši timovi rade na svim svetskim područjima i pod različitim klimatskim uslovima. Uspešnost poslovanja potvrđujemo projektima i u našoj zemlji, ali i u celoj Evropi, severnoj Africi, i na više područja Azije. Agrikol se rapidno razvija u sferi svojih građevinskih i montažnih radova, na globalnom nivou. Zbog tog trenda, izgradili smo imidž rastuće firme koja svoje usluge pruža brzo, kvalitetno i efikasno.
Povezite se sa nama http://www.agrikol.rs

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama