Monter 45 pregleda

Agrikol je najveća internacionalna firma za postavjanje plastenika,staklenika i unutrašnje opreme. Kompanija dugi niz godina obavlja svoje aktivnosti kako u zemji tako i u inostranstvu-širom sveta.

Agrikol d.o.o traži veći broj radnika za montažu velikih objekata plastenika i staklenika (varioca,montazera, električpara i vodoinstalatera) za rad u zemlji i
inostranstvu.

Šta nudimo?

Nudimo dobru zaradu, obuku, smeštaj i hranu, transport i zdravstveno osiguranje.

Kako se prijaviti?

Kontakt i vise informacija o zaposlenju na broj
telefona 063490436

Zahtevani nivo stručne spreme

NKV

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom, Telefonom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Uz dogovor
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Agrikol doo je trenutno jedina sertikovana firma za izgradnju plastenika i staklenika u Srbiji, koja radi po najvišim evropskim standardima. Primarna delatnost kompanije je izgradnja profesionalnih poljoprivrednih objekata, kao što su staklenici i plastenici, kao i montaža kompletne prateće unutrašnje opreme za staklenike i plastenike. Naši timovi rade na svim svetskim područjima i pod različitim klimatskim uslovima. Uspešnost poslovanja potvrđujemo projektima i u našoj zemlji, ali i u celoj Evropi, severnoj Africi, i na više područja Azije. Agrikol se rapidno razvija u sferi svojih građevinskih i montažnih radova, na globalnom nivou. Zbog tog trenda, izgradili smo imidž rastuće firme koja svoje usluge pruža brzo, kvalitetno i efikasno.
Povezite se sa nama http://www.agrikol.rs

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama