node.js coder 41 pregleda

Kako bismo podržali rast naše kancelarije u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu, tražimo junior i senior profile koji bi se pridružili našem tehničkom razvojnom timu.

Uslovi

Potrebno je poznavanje barem osnove i strukture jezika Node.JS/Javascript (>ES6),(po mogućnosti uvid u neki od napisanih code-ova), iskustvo sa bar jednim od sledećih jezika: PostgreSQL, React, Electron, Redis ili Elasticsearch.
Spremnost na rad u kancelariji sa mogućnošću povremenog SmartWorking-a, poznavanje engleskog jezika.
Ako imaš slično radno iskustvo ili misliš da si talenat koji još nije bio u stanju da se takmiči sa novim profesionalnim izazovima, prihvati poziv i piši nam!

Nudimo

Plata koja odgovara tvojim sposobnostima koje mogu rasti zajedno sa tvojim veštinama, u mladom, međunarodnom i napredujućem kontekstu u kojem se možeš razvijati i na profesionalnom i na ličnom planu.

Zahtevani nivo stručne spreme

Viša stručna sprema

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)
Engleski

Način Prijave

Elektronskom poštom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Da
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Mi smo Solenoid Cirkus, pomažemo razvoj kompanija pomoću omnichannel rešenja baziranim na najnaprednijim interaktivnim tehnologijama. Deo smo kompanije Munogu iz Milana.  Specijalizovani smo za tehnički razvoj omnichannel - digitalnih uličnih igara i IoT iskustava, Veb aplikacija, mobilnih i ecommerce Social, DEM i Digital Video-a.
Povezite se sa nama https://munogu.com

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama