Operater u proizvodnji 24 pregleda

U potrazi smo za kandidatima koji će postati deo profesionalnog tima našeg partnera, svetskog lidera u proizvodnji materijala za pakovanje prehrambenih proizvoda.

 

Konkurs je otvoren za poziciju:

 

OPERATER U PROIZVODNJI

(Sezonski posao)

Lokacija: Gornji Milanovac

 

Opis dužnosti:

 

•    Priprema, montiranje opreme i rad na mašini

•    Vizuelna kontrola procesa proizvodnje

•   Poštovanje standarda vezanih za bezbednost, higijenu i
zaštitu životne sredine

•    Održavanje higijene u radnom prostoru

•    Pravilno izvršavanje radnih zadataka

 

Profil kandidata:

 

•    Minimum srednja škola (III stepen)

•    Osnovno poznavanje baznih elemenata mašina i opreme

•    Odgovornost prema poslu

•    Poželjno radno iskustvo u proizvodnji

 

Ukoliko ste zainteresovani, za detaljnije  informacije i prijave pozovite na brojeve telefona 062/296-642 ili 062/709-097 ili pošaljite svoju prijavu putem mail-a na nemanja.deljanin@manpowergroup.rs.

 

 

Zahtevani nivo stručne spreme

Srednja škola

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Preko sajta, Elektronskom poštom, Telefonom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Ne
Prijavi se za ovaj posao!
Podeli ovaj posao
Naša vizija je da budemo lideri u kreiranju i obezbeđivanju inovativnih kadrovskih rešenja i usluga koji omogućavaju našim klijentima da budu najbolji u konstantno promenljivom tržištu rada. LJUDI Mi brinemo o ljudima i ulozi koju posao igra u njihovim životima. Mi poštujemo ljude kao pojedince, verujemo im, podržavamo i omogućavamo im da postignu svoje ciljeve kako u poslu tako i u životu. Mi pomažemo ljudima da razviju svoju karijeru kroz planiranje, rad, koučing i obuku. Prepoznajemo svačiji doprinos našem uspehu – naših zaposlenih, naših klijenata i kandidata. Mi ih ohrabrujemo i nagrađujemo uspehe. ZNANJE Delimo naše znanje, ekspertizu kao i resurse, kako bi svako razumeo šta je bitno sada i šta su naredna dešavanja na tržištu rada – i došao do najboljeg način kako da reaguje. Aktivno slušamo i postupamo u skladu sa tim informacijama kako bismo unapredili naše odnose, rešenja i usluge. INOVACIJA Na osnovu razumevanja sveta zaposlenja, aktivno razvijamo i usvajamo najbolje prakse širom sveta. Mi smo lideri u oblasti tržišta rada. Usuđujemo se da budemo inovativni, da budemo pioniri i da se razvijamo. Ne prihvatamo status quo. Konstantno preispitujemo norme kako bismo pronašli još bolji način za obavljanje poslova. Razvijamo naš preduzetnički duh kao i brzinu odziva; preuzimamo rizike, znajući da nećemo uvek uspeti, ali nikada ne izlažući naše  klijente rizicima.  
Povezite se sa nama http://www.manpower.rs/

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

REKLAMA

Povežite se sa nama