Personalni asistent/kinja osobama sa invaliditetom 356 pregleda

CIL - logo cirilica

Opis posla

Personalna asistencija je usluga u sistemu socijalne zaštite koja omogućava punoletnim osobama sa invaliditetom da ostvare samostalnost i uključe se u radni i društveni život u zajednici. Namenjena je osobama sa telesnim invaliditetom i slepim osobama.

Poslovi se odnose na fizičku asistenciju i pomoć osobama sa invaliditetom u obavljanju svakodnevnih aktivnosti (obavljanje ličnih potreba i higijene, ustajanje, transfer u kolica, i slično),  zadovoljavanju radnih i socijalnih potreba (odlazak do posla, pomoć u prevozu, pomoć pri radu, i sl.) i osnovnih potreba u domaćinstvu (nabavka namirnica, priprema hrane i sl.)

Šta nudimo

Rad sa interesantnim ljudima, dinamičan posao koji sadrži različite aktivnosti, učešće na određenim skupovima, pomoć ljudima sa invaliditetom da ostvare svoju samostalnost i postanu radno i društveno korisni, sopstveno zadovoljstvo saznanjem da ste nekome pomogli da živi aktivan i samostalan život.

Pozicija podrazumeva puno radno vreme (40 časova nedeljno), a raspodela sati dogovara se između korisnika i personalnog asistenta. Svaki asistent radi samo za jednu osobu (korisnika).

Zarada obračunava po broju sati pružene usluge, po ceni koju određuje finansijer usluge, odnosno Grad Beograd. Okvirna plata je oko 27.000 dinara

Zahtevi

Minimalno III ili IV SSS u bilo kom zanimanju, a mogu i studenti završnih godina fakulteta bilo kog usmerenja. Neophodno je da zainteresovani kandidati budu prijavljeni na evidenciju Nacionalne službe za zapošljavanje.

Radno iskustvo u zanimanju: Nije bitno

Poželjna ali ne i obavezna znanja: osnovno znanje rada na računaru, aktivno vozačko iskustvo, poznavanje stranog jezika (engleski)

Kako se prijaviti

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti na email: cilsrbija@gmail.com  Kandidati zatim treba da popune odgovarajući upitnik koji će dobiti od Centra, a nakon toga, prolaze testove kod NSZ, nakon čega se organizuje posebna akreditovana obuka za personalne asistente, koji dobijaju sertifikat Republičkog Zavoda za socijalnu zaštitu za obavljanje posla personalnog asistenta.

Dodatne informacije možete dobiti pisanim putem na email: cilsrbija@gmail.com

Zahtevani nivo stručne spreme

Srednja škola

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Ne
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao

Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije osnovan je u Beogradu 1996. godine kao prva organizacija koje je okuplja osobe sa invaliditetom različitih vrsta invalidnosti koje
povezuju zajedničke ideje o ostvarenju ljudskih prava osoba sa invaliditetom. Osnovna misija Centra je promocija filozofije samostalnog života osoba sa invaliditetom (OSI) i stvaranje uslova za njeno ostvarenje u Srbiji.
Naši ciljevi su: Zastupnički rad za ostvarenje prava OSI, Promovisanje socijalnog-holistickog pristupa invalidnosti, Afirmisanje sposobnosti OSI, razvoj njihovih potencijala i ličnosti, Testiranje i promovisanje novih usluga za podršku, Podizanje svesti o pristupačnoj sredini, Zagovaranje za prava žena OSI. Glavne aktivnosti su: Seminari o podizanju svesti, filozofiji samostalnog života, lobiranje i zastupnički rad, organizovanje nove usluge socijalne podrške za OSI – Servis Personalnih Asistenata, praćenje zakonodavne aktivnosti i organizovanje konferencija,Izdavačka delatnost i istraživanja, medjunarodna saradnja, kao i saradnja sa vlastima i donosiocima odluka na republičkom i lokalnom nivou u Srbiji. 

Povezite se sa nama http://www.cilsrbija.org

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama