Prodavci 123 pregleda

Potrebna nam je osoba za poziciju prodavca u maloprodaji. U pitanju objekat u centru Novog Sada – Bulevar Mihajla Pupina 1. Objekat se nalazi odmah pored bioskopa Arena u sklopu tržnog centra Sad Novi Bazar i njegova pozicija podrazumeva radno vreme od 07h do 24h radnim danima i vikendom do 01h, kao i praznicima.
U pitanju je radnja koja je pretežno orijentisana na trafičku robu. Potrebna je osoba po mogućnosti sa iskustvom u prodaji, ali ono nije presudno.

Pozicija prodavca podrazumeva rad u smenama, interakciju sa ljudima, prodaju unutar radnje i na prozorče, prijem i zavođenje robe, rad sa kasom i računarom, vođenje računa o urednosti i ispravnosti izloženih proizvoda, rokovima trajanja proizvoda, bar kodova, deklaracija, održavanje higijene objekta, kao i sve ostale poslove koje podrazumeva pozicija prodavca.

Prijava i sanitarna obavezni.Kandidati mogu da dođu lično na adresu sedišta – Zmaj Jovina 28 (od 11h do 20h radnim danima i vikendom od 11h do 16h) ili da se javeputem e-maila na: samsonstrk@gmail.com“

Zahtevani nivo stručne spreme

Srednja škola

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom, Doći lično

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Ne
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Strk Samson je porodična firma koja postoji od 1999. godine. Bavi se maloprodajom i usled otvaranja nove radnje potrebni su nam dodatni radnici.
Povezite se sa nama

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kategorije poslova

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama