Radnici na montaži 133 pregleda

Opis posla

Zbog velikog proširenja posla potreban nam je veći broj radnika za montažu velikih objekata plastenika i staklenika širom celog sveta:

–      Varioca

–      Montažera

–      Električara

Šta nudimo?

  • dobru zaradu
  • obuku
  • smeštaj
  • transport
  • zdravstveno osiguranje

Kako se prijaviti?

Zainteresovani kanditati mogu svoji radnu biografiju dostaviti na e-mail adresu: dusan.g@agrikol.rs ili pozvati: +381 63 490 611

Zahtevani nivo stručne spreme

NKV

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)

Način Prijave

Elektronskom poštom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Ne
Prijavi se za ovaj posao!
Podeli ovaj posao
Kompanija AGRIKOL d.o.o. je osnovana 16.06.2004. godine u Kruševcu. Osnovna delatnost je i tada bila montaža i izgradnja plastenika i staklenika, kao i kompletne prateće opreme. AGRIKOL je tada imao samo dvadesetak radnika. Nakon 14 godina napornog rada došli smo do impozantnog broja od 400 zaposlenih. Sedište firme je u Srbiji (Kruševac), ali imamo i svoja predstavništva u Sloveniji, Tunisu, Madjarskoj, Rusiji i Norveškoj. AGRIKOL se veoma brzo razvija u sferi svojih građevinskih i montažnih radova, na globalnom nivou. Zbog tog trenda, izgradili smo imidž rastuće firme koja svoje usluge pruža brzo, kvalitetno i efikasno. Samo u 2018.godini odradjeno je više od 80 projekata širom sveta – od Kazahstana do Japana, od Italije do Rusije i od Abu Dabija do Amerike. AGRIKOL je dobitnik AA+ bonitetne ocene za 2018. godinu i kao poslovni subjekt spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti.

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama