Vozač 192 pregleda

Firma RHM-TEAM d.o.o. iz Novog Pazara traži vozače sa iskustvom C i E kategorije za medjunarodni transport.

 

Prijave moguče klikom na link za prijave.

 

Zahtevani nivo stručne spreme

Srednja škola

Zahtevani jezici

Srpski (BHS)
Drugo

Način Prijave

Telefonom

Posao je dostupan osobama sa invaliditetom

Ne
  • Ovaj oglas za posao je istekao!
Podeli ovaj posao
Kompanija R H M -TEAM je osnovana 12.11.2007. godine i od samog osnivanja profesionalno i efikasno organizuje međunarodni transport svih vrsta robe širom sveta, iz bilo kog mesta i ka bilo kojoj destinaciji.
Sa ponosom ističemo da možemo transportovati Vašu robu i obaviti sve prateće usluge čak i ka destinacijama koje su za mnoge transportne kompanije, špeditere i uvoznike nemoguće.Ono što izdvaja kompaniju RHM-TEAM od konkurentskih firmi je široka mreža pouzdanih partnera, koji garantuju da međunarodni transport robe možemo organizovati u najkraćem mogućem roku. Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju RHM-TEAM čini liderom u oblasti drumskog transporta robe.
Svako vozilo pored standardne opreme poseduje i opremu za satelitsko praćenje, te smo u svakom trenutku u mogućnosti da Vam damo informaciju o tome gde se vozilo nalazi ili da Vam omogućimo da sami pratite svoju pošiljku u realnom vremenu putem GPS-a.
Kako bi garantovala najkraće rokove isporuke, kompanija RHM-TEAM transport robe vrši 00 – 24 radnim danima i vikendom.
U oblasti transporta poslujemo kao špedicija-agencija koja vrši prevoz sopstvenim i tuđim prevoznim sredstvima. Obavljamo međunarodni drumski transport na relaciji Evropa - Srbija - Evropa, kako celih kamiona, tako i dotovara robe kao i zbirnog prevoza. Svi prevoznici poseduju TIR, CEMT, CMR osiguranje kao i sve ostale potrebne dozvole za obavljanje međunarodnog transporta. Zbirni transport radimo na relacijama zapadno-evropskih zemalja i Turskom.
Povezite se sa nama http://www.rhm-team.com

REKLAMA

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

REKLAMA – Novi oglasi

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA

Povežite se sa nama