Pultista – Fotokopirant U Fotografskoj Radnji

Istekao

Usled odlaska stalno zaposlene na trudničko bolovanje, firma “Foto Sara” zapošljava na duži period nove saradnike, prijavljene na određeno i/ili na neodređeno vreme ili preko omladinske zadruge (za studente). Lokacija radnog mesta je u Beogradu, u poslovnici “Foto Sara” u Mirijevu, na adresi Mirijevski venac 23.

OPIS POSLA:
Prijem i izdavanje porudžbina, fotokopiranje, štampanje, skeniranje, rad na fiskalnoj kasi, fotografisanje za lična dokumenta, izrada fotografija i slično. Napomena: za kandidate koji se prijave za radnu poziciju sa poznavanjem rada u softveru Adobe Photoshop, u opisu posla pored navedenog je i dizajniranje foto proizvoda.

OBAVEZNE VEŠTINE:
Poznavanje osnova rada na računaru, slanje e-mailova, korišćenje interneta, prebacivanje fajlova… Poslovna komunikacija i ljubaznost (želimo u svom timu komunikativnu osobu sa pozitivnim pristupom rešavanju svakodnevnih poslovnih izazova).

POŽELJNE VEŠTINE:
Znanje rada u programu Adobe Photoshop.

ZARADA:
Visina radnog sata zavisi od kvalifikacija i sposobnosti kandidata, tj. da li kandidat poseduje znanja u određenim softverima ili ne, što se ustanovljava na samom razgovoru za posao. Plata je redovna i svi zaposleni su prijavljeni.

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume i ako ste zainteresovani za rad u našoj firmi, pošaljite svoju biografiju na mejl adresu fotosara.oglas@gmail.com, uz naznaku radne pozicije za koju aplicirate (student omladinac ili nezaposleno lice).

Na razgovor će biti pozvani samo kandidati koji ulaze u uži krug izbora. Sve aplikacije biće tretirane uz potpunu diskreciju.

 

Detaljnije

  • Oglas je istekao!

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

REKLAMA