Agenti za prodaju nekretnina

Istekao

Kandidati do 35 godina sa ili bez stručnog ispita bez ili sa radnim iskustvom.

Bright Homes je medjunarodna agencija za nekretnine sa višegodišnim iskustvom rada sa HNWI klijentelom.

Tražimo nove agente koji možda nemaju previše iskustva u prodaji nekretnina ali imaju generalno iskustva u prodaji ili poseduju talenat, energiju i entuzijazam da postanu brokeri za nekretnine. Mogu se prijaviti i kandidati koji nemaju licencu. Međutim, svakako će vam biti potrebna licenca da biste postali agent tako da morate imati ozbiljne namere da položite stručni ispit a mi ćemo Vas svakako u tome podržati.

 

Profil agenta za prodaju nekretnina:

 

– Potrebno je znanje engleskog jezika a poželjno (ne i obavezno) znanje nekog trećeg (ruskog, nemačkog ili turskog) jezika.

– Odlične veštine komunikacije, pregovaranja i organizacije

– Vedrog i optimističkog duha, šarm i lepi maniri, kodeks poslovnog ponašanja i odevanja, ljubaznost i iskrenost

– Orginalost (želimo da stimulišemo kreativnost i orginalan pristup poslu)

– Sposobnost obraćanja pažnje i na najmanje detalje

 

Obaveze:

 

Agenti će posredovati izmedju prodavaca i kupaca nekretnina. To će uključivati pokazivanje nekretnina, pregovaranje o ceni, organizaciju potpisivanja notarskog ugovora, dalju koordinaciju sa relevantnim subjektima u procesu kupoprodaje. Pored toga, obaveza agenta će biti pronalaženje novih potencijalnih klijenata koji su zainteresovani za prodaju ili kupovinu nekretnina.

 

 

Zarada:

 

 

Agenti za nekretnine su nezavisni menadžeri. Zarada je na osnovu provizije što znači da je samo nebo granica! Od Vas sve zavisi. Objektivno, ako ozbiljno pristupite ovom poslu, možete zaraditi i preko 40 000 evra godišnje.

 

Postati agent prodaje nekretnina nije samo promena karijere, to je izbor životnog stila. Ako ste se umorili od klasičnog posla od 9 do 5, od šefova, i rada za druge, zaglavljeni u kancelariji a s druge strane puni životne enegrije, entuzijazma i želje za uspehom, onda će Vam posao agenta za nekretnine savršeno odgovarati. Bright Homes će Vam pružiti i obuku iz prodaje. Možete postati svoj šef, ostvariti zaradu bez ograničenja i uživati u fleksibilnosti organizacije svakodnevnih obaveza. Radite kad želite i koliko želite. Pokazaćemo Vam da je to moguće.

 

 

Detaljnije

  • Oglas je istekao!

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA