Operater na CNC masini – glodalica/strug

Istekao

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže mašinskih sklopova.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno zapošljavamo operatere na CNC mašinama – glodalicama i strugovima. Rad na ovoj poziciji će vam pružiti mogućnost da pokažete svoja znanja i veštine, ali i da mnogo toga naučite i u skladu sa tim napredujete u ovom poslu.

Opis posla

Rad na CNC glodalici/strugu; vršenje nadzora nad radom mašina i uređaja; poštovanje tehničkih podataka i uputstava za rad u cilju dobijanja proizvoda u skladu sa proizvodnom dokumentacijom; redukovanje količine otpada na minimum i odlaganje na predviđeno mesto; proveravanje ispravnosti rada mašina, dopuna sirovinama, pravilno korišćenje reznih i ostalih alata; čišćenje mašina i održavanje radnog prostora

Šta nudimo

  • Pozitivno i zdravo radno okruženje, mogućnost stalnog usavršavanja, učenja i napredovanja u ovoj oblasti

Uslovi za obavljanje posla:

organizovanost, preciznost i energičnost u radu; odgovornost i posvećenost poslu; spremnost za usavršavanje i učenje; poželjno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama

Kako se prijaviti

Vaše prijave i biografije možete poslati na e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima
Prikazuje se 1–0 od 0 poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA