Kontrolor kvaliteta gotovih mašinskih delova

Istekao

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže mašinskih sklopova.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno tražimo radnike na poziciji kontrolor kvaliteta gotovih mašisnkih delova. Rad na ovoj poziciji će vam pružiti mogućnost da pokažete svoja znanja i veštine, ali i da mnogo toga naučite i u skladu sa tim napredujete u ovom poslu.

Opis posla

Kontrola kvaliteta gotovih mašinskih delova upotrebom preciznih mernih alata; formiranje obrazaca za kontrolisanje kvaliteta delova, poluproizvoda, materijala i gotovih proizvoda; izrada mernih protokola

Šta nudimo

  • Pozitivno i zdravo radno okruženje i uslove rada, mogućnost učenja, usavršavanja i napredovanja u ovoj oblasti.

Uslovi za obavljanje posla:

Minimum III stepen stručne spreme mašinske ili tehničke struke; poznavanje rada na računaru; preciznost u radu; izražena energičnost, posvećenost i odgovornost u poslu, kao i želja za učenjem i napredovanjem. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim pozicijama.

Kako se prijaviti

Vaše prijave možete poslati na e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima
Prikazuje se 1–0 od 0 poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA