MEDICINSKA SESTRA U DOMU ZA NEGU STARIH LICA

Job Expired

O NAMA: Dom „Royal“ je licencirani dom za stare u Beogradu, osnovan sa idejom i ciljem pružanja visoko kvalitetnih usluga i olakšavanja života starim, bolesnim i nemoćnim osobama i njihovim porodicama. Ovaj dom za stara lica nalazi se u najlepšem i najmirnijem delu Krnjače u ulici Igora Vasiljeva 32.

Ako volite da radite sa ljudima, uvek ste ljubazni i predusretljivi, spremni da saslušate sagovornika i potrudite se da mu pomognete, pozivamo Vas da konkurišete za radno mesto MEDICINSKE SESTRE za rad u smenama od 07:30h – 19:30h i od 19:30h – 07:30h.

DUŽNOSTI: nega bolesnika (0-24), umivanje, obrada usne duplje, kupanje, pranje genitalija, oblačenje, hranjenje, previjanje operativnih i dekubitalnih rana, merenje i vođenje evidencije vitalnih funkcija (temperatura, krvni pritisak, puls, nivo glukoze u krvi, diureza, stolica) prema kojima se prati stanje korisnika, evidencija redovne i vanredne terapije u terapijskoj listi, davanje injekcija, infuzije, plasiranje urinarnog katetera.

NUDIMO: Stalno zaposlenje ili honorarni rad, redovnu isplatu, mogućnost napredovanja, rad u novom domu za stare u prijatnom ambijentu, mogućnost smeštaja za ljude van Beograda, obezbeđena ishrana.

USLOVI: neophodna završena srednja ili viša medicinska škola.

Od Vas očekujemo da vredno radite, a Vaš trud će biti prepoznat i adekvatno nagrađen.

Vašu prijavu i CV možete proslediti na info@royaldom.rs ili putem telefona 0694948444.

Želimo Vam puno sreće!

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA