Menadžer kompjuterske grafike

Job Expired

Elegra d.o.o. je preduzeće osnovano 1991. godine. Osnovna delatnost preduzeća je proizvodnja specijalizvanih računarskih rešenja za interaktivnu računarsku grafiku i profesionalnu video TV produkciju kao  i pružanje usluga interaktivne računarske TV Grafike. Naši klijenti su paktično sve TV i radio stanice, produkcioni TV studiji i korporacije koje koriste video i audio tehnologije u svom poslovanju i komunikacije. Pored njih, korisnici naših usluga TV grafike su prvenstveno sportske svetske i lokalne federacije i asocijacije poput FIBA.

Opis posla

Usluge naše interaktivne TV Grafike uglavnom pružamo na direktnim TV prenosima sportskih događaja. Elegra d.o.o. želi da proširi broj klijenata i ponudi usluge i svoja rešenja u inostranstvu. Zato nam je potreban menadžer koji će biti u mogućnosti da razvije međunarodnu mrežu za distribuciju naših usluga i rešenja.

Zahtevi

  1. Visoka stručna sprema, konkretnije elektrotehnički fakultet ili sličan fakultet koji garantuje osnovu u poznavanju računarske i komunikavione tehnologije
  2. Perfekno znanje engleskog jezika (čitanje, pisanje, komunikacija). Poznavanje drugih jezika je takođe poželjno.

Kako se prijaviti

Možete se prijaviti i/ili zatražiti dodatne informacije

e-mailom na: elegradoo@gmail.com

ili poštom na adresu:
Elegra d.o.o.
Bul. Mihaila Pupina 10E/414
Beograd 11070
Serbia

ili direktno telefonom:

+381 69 3110543

odnosno porukom na WhatsApp ili Viber na gore navedeni telefon

Detaljnije

  • Oglas je istekao!

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA