Vozač kamiona za rad u Nemačkoj C i CE kategorije

Job Expired

VOZAČ KAMIONA ZA RAD U NEMAČKOJ C I CE KATEGORIJE

Zapošljavamo vozače kamiona za rad u Nemačkoj C i CE kategorije starosti do 44 godine, koji su položili do 10.09.2009 posle 10.09.2009. Oni koji su C kategoriju položili iznad 10.09.2009 godine za njih postoji posebna procedura kako da dođu do vize, poželjno je iskustvo od 3 meseca do 1 godine, primamo i bez iskustva.

Vozači iz Srbije, Makedonije i Kosova i Metohije koji su položili C iznad 10.09.2009 godine moraju imati EU vozačku i EU Code 95 i minimum 3 meseca rada kao vozači kamiona u EU od momenta dobijanja EU Code 95. Ti vozači moraju da rade u Hrvatskoj, Mađarskoj, Sloveniji itd, minimum 6 meseci tek nakon toga da zamene vozačku. Sada trenutno šaljemo vozače za Sloveniju da polože Code 95 i dobiju karticu i onda im rešavamo Nemačku vizu. Naša preporuka je da vozači koji su C položili do 10.09.2009 godine takođe imaju EU vozačku ili EU Code 95, jer će tako dobiti Nemačku vizu kao vozači kamiona a ne kao pomoćni radnik kako sada ambasada daje vizu.

Voze se hladnjače: šleperi, tandem kamioni i solo kamioni. Vrši se utovar i istovar za poznate velike markete, na pojedinim mestima utovar i istovar vrše lageristi. Radi se u lokalu. Nema spavanja u kamionu. Mogu da se prijave vozači iz Srbije, Makedonije, KiM, kao i vozači iz drugih zemalja EU.

NAPOMENA: vozačima iz Bosne i Hercegovine Crne Gore kategorije C i CE važe samo meseci u Nemačkoj u tih prvih 6 meseci boravka u Nemačkoj moraju da polože C i kategoriju to košta oko 1500 eura. Naša preporuka je da polože kategorije C i u nekoj od zemalja EU, i posle neće imati problema u Nemačkoj kada menjaju dokumenta.

Ako niste imali nikakvih problema u EU do sada, viza može biti gotova u roku od 60 dana o dana podnošenja zahteva za termin ovo važi za Srbiju, ako imate sva potrebna dokumenta. U Makedoniji se bira datum kada će vam biti termin. Mi Vam podnosimo zahtev za termin i pripremamo potrebnu dokumentaciju za ambasadu.

VAŽNO: Od 06.02.2024 godine oni koji imaju Srpski ili Makedonski pasoš, domaću vozačku dozvolu a položili su C do 10.09.2009 i nisu stariji od 44 godine, ambasada je počela da im daje vize LADERHELFER (pomoćni radnik), a ne kao vozač kamiona LKW Farer, ako dobijete takvu vizu onda prvo morate da dođete kod nas da vam se uradi prijava adrese, da predate za zamenu vozačke dozvole Srpske ili Makedonske za Nemačku, da uradimo Nemački Code 95 karticu i tek nakon toga možete da radite kao vozač kamiona. To može da potraje 1 mesec ili 2 meseca sve zavisi od birokratije. Ko ima EU vozačku i EU Code 95 karticu taj će dobiti Nemačku vizu kao vozač kamiona, oni koji imaju samo EU Code 95 karticu i raskid ugovora o radu da su radili u EU kao vozači kamiona i domaću vozačku oni mogu dobiti Nemačku vizu kao vozač kamiona i čim dođu u Nemačku predaju za zamenu Srpske ili Makedonske vozačke dozvole za NemačkuNAPOMENA: Sve ovo vi sami finansirate.

SOLO, ŠLEPER I TANDEM C i CE kategorija vozi se samo u Nemačkoj u lokalu, u toku smene obrnete dva kruga, dnevno radite od 10 do 12 časova. Jedna nedelja danju, jedna nedelja noću. Neto plata je 2400 + bonusi koji počinju tek od trećeg meseca rada. Može da se zaradi i više, detaljnije informacije na licu mesta sa šefom ispostave.

Kada dođete imate probni rad dana, ako se uklopite dobijate 100% platu, ako vam je potrebno više od 15 dana da se uklopite, onda dobijate taj mesec 70% platu. Obezbeđen smeštaj koji sami plaćate od 400-500 eura. Imate pravo na godišnji odmor 24 dana.

AKCIJA: Ko bude došao da radi u Leipzig, dobiće plaćen smeštaj meseca.

Prijave kod Personalrecruter-a Aleksandar Dzakula na Whatsapp +4915733876093 ili na E-mail: ad@dominkovic-transporte.gmbh

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA