Komercijalista

Job Expired

Kompanija AS – Braća Stanković, osnovana 2002. godine, broji više od 700 zaposlenih, a u svom poslovanju koristi najsavremenija postrojenja i proizvodne procese, u skladu sa HACCP i ISO standardima.

AS – Braća Stanković pokriva tržište cele Srbije, posluje kao horizontalno integrisana kompanija, kroz devet proizvodnih pogona i vertikalno integrisana kroz silose kapaciteta od 100.000 tona, mlin, pekare i maloprodajne objekte. Ponosni je nosilac devet žigova i brendova na sopstvenim proizvodima.

Pored osnovne proizvodnje u Begaljici, Grockoj i Zemunu (Pogon Klas, Beogradska Pekarska Industrija), u okviru AS GRUPE posluju i pogoni Gradske pekare Šabac, Pekare Futog, Žitostiga Požarevac (zajedno sa Silosom i Mlinom), Kikindske pekare, Pekare Niš i Pekare Šumadija u Vrnjačkoj Banji.

Širok proizvodni portfolio dostupan je potrošačima širom zemlje, a posebno mesto zauzima Vitas program: hlebovi i pecivo rađeni po posebnoj recepturi od proklijalih klica pšenice i u potpunosti bez aditiva.

Usled proširenja prodajnih kapaciteta i broja klijenata kompanija AS – Braća Stanković traži pojačanje za sektor Prodaje, na poziciji: KOMERCIJALISTA.

Glavne dužnosti:

– Planiranje posete kupcima na dodeljenoj teritoriji (dnevni plan ruta), realizacija pozicioniranja u skladu sa merchandising standardima, kao i preporučene maloprodajne cene i prodaju artikala iz postojećeg asortimana, u skladu sa komercijalnom politikom društva;

– Kontinuirano praćenje tržišnih kretanja;

– Iniciranje i preduzimanje aktivnosti koje će omogućiti pozitivno poslovanje društva;

– Predlaganje komercijalnih uslova i marketinških aktivnosti za kupce na zadatoj prodajnoj teritoriji i aktivno učestvovanje u realizaciji istih;

– Redovan obilazak postojećih i potencijalnih kupaca na zadatoj prodajnoj teritoriji u cilju unapređenja prodaje;

– Realizacija mesečnih ciljeva prodaje (volumen, naplata, asortiman  povrat);

– Prikupljanje i kompletiranje dokumentacije kupaca na zadatoj prodajnoj teritoriji;

Kvalifikacije i zahtevi:

– IV/III SSS, bez ograničenja na vrstu stručne spreme;

– Prethodno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima;

– Razvijene pregovaračke veštine;

– Razvijene organizacione sposobnosti;

– Orijentisanost ka ostvarenju ciljeva;

– Spremnost za rad u timu;

– Znanje rada na računaru.

 

Prijavite se na sajtu ili  Vašu biografiju pošaljite na mejl adresu teodora.stepanovic@asgroup.rs

Našu buduću koleginicu ili kolegu očekuje tim spreman da pruži podršku na putu ka ostvarenju kompanijskih, ali i ličnih ciljeva, uvek za klasu bolje, uvek prepoznato i nagrađeno.

Zahvaljujemo svim kandidatima na interesovanju za rad sa nama, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor. Dostavljanjem prijave, kandidati daju pristanak kompaniji za obradu ličnih podataka u procesu selekcije, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

REKLAMA