Higijeničar/ka

Job Expired

Održavanje stambenih zajednica – Posao za posvećenu ženu

Tražimo odgovornu i predanu ženu koja će se pridružiti našem timu za održavanje stambenih zajednica. Odabrana kandidatkinja će biti odgovorna za očuvanje čistoće, reda i sigurnosti u stambenim zajednicama kojima upravljamo.

Prednost imaju osobe kojima bi ovo bio dodatni posao, koje su već prijavljene u drugoj firmi. Radno vreme bi bilo 2h dvevno 4-6 dana u nedelji zavisno od dogovora. Plata bi iznosila za ovaj dodatan rad 20000+ u din.

Osoba kojoj bi ovo bio primarni posao radila bi za minimalnu mesečnu zaradu i bila bi prijavljena na taj iznos. Ukoliko smo zadovoljni poslovanjem, cena zarade bi mogla da dostigne iznos od 70000din.

Uslov je da osoba bude punoletna i da ima otvoren račun u banci.

Odgovornosti:

 1. Čišćenje i Održavanje: Redovno čišćenje zajedničkih prostora, hodnika, stepeništa, liftova, i ostalih zajedničkih prostora stambenih objekata.
 2. Upravljanje Otpadom: Praćenje i upravljanje odlaganjem smeća kako bi se očuvala higijena i estetika stambenih objekata.
 3. Održavanje Zelenih Površina: Briga o travnatim površinama, cveću i ostalim zelenim elementima u okviru stambenih zajednica.
 4. Održavanje Tehničkih Aspekata: Prijavljivanje i praćenje oštećenja, popravki ili potreba za održavanjem unutar zgrada.
 5. Komunikacija sa Stanarima: Efikasna komunikacija sa stanarima u vezi sa održavanjem, hitnim situacijama i drugim pitanjima koja se odnose na stanovanje.
 6. Praćenje Budžeta: Upravljanje sredstvima za održavanje unutar dodeljenog budžeta.

Uslovi:

 • Prethodno iskustvo u sličnim poslovima je poželjno, ali nije obavezno.
 • Sposobnost rada samostalno i u timu.
 • Pažnja za detalje i odgovornost prema radu.
 • Komunikativnost i ljubaznost u odnosu sa stanarima.
 • Organizacione sposobnosti i sposobnost upravljanja vremenom.

Ako mislite da ispunjavate ove uslove i želite postati deo našeg tima, molimo Vas da nam pošaljete svoju biografiju i motivaciono pismo putem ove platforme ili maila (jovanovicandjelce@gmail.com) ili da nas kontaktirate putem broja telefona 0638937048. Očekujemo Vašu prijavu do kraja Februara.

Detaljnije

 • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

REKLAMA