Audiovox

(0)
Prati
O kompaniji

Kompanija Audiovox, već dugi niz godina, nosi titulu lidera na tržištu Republike Srbije u oblasti audiologije i audiološke opreme. Naša primarna vizija se oslanja na ideju da obezbedimo maksimalnu podršku osobama sa oštećenim sluhom i njihovim porodicama – stoga smo predani cilju da, kao pouzdani partner, pružimo širok spektar usluga, od testiranja sluha i konsultovanja, do vrhunski izrađenih modela slušnih aparata.

Naš primat su zadovoljni korisnici, te smatramo da se veličina kompanije jedino može meriti stepenom ukazanog poverenja naših pacijenata. Ovo nas motiviše da još više razumemo i obezbedimo podršku uz pomoć našeg profesionalnog osoblja, koristeći pritom najsavremeniju dijagnostičku opremu u svim našim predstavništvima.

DANSKI KVALITET – DOMAĆE ZNANJE

Generalni smo distributeri danskog brenda Oticon, svetski najpouzdanijeg i najboljeg proizvođača slušnih uređaja sa tradicijom dugom 120 godina. O njihovom kvalitetu i uspešnosti govori činjenica da su sve inovacije u oblasti slušnih pomagala upravo proistekle iz Oticon istraživačkog centra.

Pored zastupništva, bavimo se i prodajom baterija za slušne aparate, sredstava za čišćenje, kao i izradom posebnih antifona po meri korisnika. Za svaki slušni uređaj se uzima otisak Vašeg ušnog kanala, što praktično znači da je ovaj uređaj prilagođen individualnoj anatomiji ušnog kanala.

Ideja nam je da budemo što bliže svakoj osobi oštećenog sluha i zato smo prisutni širom Srbije i u regionu.

U svakom Audiovox predstavništvu, sačekaće vas defektolozi i specijalisti koji će odgovoriti na svaki Vaš zahtev. Kao kompanija, neprestano težimo što većem i bržem progresu. Iz tog razloga, motivišemo naše osoblje da se konstatno usavršava i posećuje međunarodne edukacije iz oblasti audiologije, s ciljem da se stečeno znanje i iskustvo prenese na rad sa pacijentima.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA