Beo bus city 2015

(0)
Prati
O kompaniji

Beobus city

je preduzeće osnovano krajem 2015. godine, a počelo sa radom januara 2016. Naša osnovna delatnost je linijski prevoz putnika u gradskom i prigradskom saobraćaju kao i vanlinijski i ugovoreni prevoz.

Kao mlado preduzeće sa tendencijom rasta i razvoja možemo sa ponosom reći da je naš vozni park sa oko 15 vozila (koliko smo imali na početku) za manje od tri godine porastao na blizu 50 vozila. Za kratko vreme osvojili smo nove poslove i proširili vozni park pa smo po broju vozila jedno od vodećih privatnih preduzeća u Srbiji.

Kompanija Beobus city broji preko 150 zaposlenih koji su raspoređeni na administrativnim poslovima, održavanju i poslovima vozača. Raspolažemo sa savremeno opremljenom radionicom, službama za održavanje ispravnosti i čistoće vozila. Posedujemo veliki parking u Železniku i magacinski prostor.

Naš tim čine većinom mladi i perspektivni ljudi, lojalni i spremni da se suoče sa izazovima sadašnjice. U prijatnom radnom okruženju i pozitivnoj atmosferi nastojimo da uvek budemo korak ispred u organizovanju, planiranju i postavljanju nivoa kvaliteta i usvajanju standarda i propisa. Spremni smo da u najkraćem roku odgovorimo na zahteve naših klijenata i da po najpristupačnijim cenama našim strankama obezbedimo kvalitetnu uslugu.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Beo bus city 2015 has posted 2 jobs

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA