BEST MIND SOLUTIONS D.O.O.

(0)
Prati
O kompaniji

Sve na jednom mestu.

Svetska računovodstvena rešenja * WORLD CLASS ACCOUNTING SOLUTIONS

ACCOUNTING * TAX * FINANCE * HR * CONSULTING * COACHING * MANAGEMENT

Naša MISIJA kada se radi o računovodstvenim uslugama je da pružimo svetski nivo usluga našim klijentima / komitentima, da ostvarimo dobar poslovni odnos i poverenje koji se temelji na našoj profesionalnosti, našoj posvećenosti da shvatimo potrebe klijenta i da ih zadovoljimo na efikasan i efektivan način.

Kako bismo u tome uspeli biramo najbolje kadrove kojima prenosimo našu viziju i misiju, stalno ih profesionalno edukujemo i usavršavamo. Primenjujemo individualni pristup svakom klijentu i posvećeno radimo na tome da svi računovodstveni i knjigovodstveni poslovi budu naša briga, a klijent je na taj način posvećen svom poslu.

 

Našu kompaniju odlikuje neformalno radno okruženje, dobra komunikacija među zaposlenima, stalno profesionalno usavršavanje zaposlenih, prijatan radni ambijent i atmosfera. Posvećeni smo timskom radu i saradnji. Podstičemo kreativnost, inventivnost i inovativnost. Verujemo da svaki pojedinac ostvarenjem svojih poslovnih, profesionalnih i životnih ciljeva može da doprinese svojim radom i znanjem rastu i razvoju naše kompanije, i da sami tim raste, razvija se i napreduje.

Željko Ristić

Osnivač i direktor je Mr. Željko Ristić. Diplomirao na Ekonomskom fakultetu u Kragujevcu smer Međunarodni menadžment. Magistrirao na Univerzitetu u Kataniji (Italija, 2007) i specijalizirao na Centru za istraživanje i direktne studije CERISDI u Palermu (Italija, 2007). Nakon toga radio sa domaćim i inostranim kompanijama u Srbiji i Italiji.

Govori engleski, italijanski i francuski jezik.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

BEST MIND SOLUTIONS D.O.O. has posted 2 jobs

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA