CNC obrada DOO

(0)
Prati
O kompaniji

Firma CNC Obrada je osnovana 2011. godine kao porodična firma za obradu metala i proizvodnju mašinskih komponenti. Godine 2018. naša proizvodnja doživljava ekspanziju, tako što naše poslovanje usmeravamo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Spektar naših usluga proširujemo tako što uvodimo i montažu manjih mašinskih sklopova, kao i varenje.

Kontinuirano ulažemo u proširenje i obnovu mašinskog parka, tako da danas naša firma poseduje mašinski park sa preko 15 mašina za struganje, glodanje, bušenje, sečenje i graviranje. Pored proizvodnog mašinskog parka, posebnu pažnju pridajemo kontroli kvaliteta i mernim alatima kako bismo ispoštovali visoke zahteve naših klijenata po pitanju kvaliteta.

Najvažniji resurs koji utiče na kreiranje dodatne vrednosti naše firme jesu naši zaposleni. Neprekidno ulažemo u naše zaposlene i bavimo se strategijskim, individualnim i društvenim aspektima ljudi u organizaciji. Naši zaposleni su ti koji stvaraju naše proizvode tako da je njihovo zadovoljstvo u radnom okruženju naš primarni cilj. Trudimo se da našim ljudima pružimo pomoć, da ih obučavamo i stimulišemo kako bismo u svakom trenutku imali WIN-WIN situaciju.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

CNC obrada DOO has posted 3 jobs

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA