Cvećara Elite

(0)
Prati
O kompaniji

Vrata svoje radnje Cvećara Elite otvorila je po prvi put 1998. godine u Zemunu, a ubrzo zatim postala i jedna od najposećenijih cvećara u tom delu Beograda.

Počevši kao mala firma, cvećara Elite je za samo nekoliko godina prerasla svoje početne kapacitete. Uz svakog novog klijenta rasla je i ona. Prvobitna ideja o kreiranju unikatnih  aranžmana i buketa za svakodnevne prilike dobila je novu, masovniju formu nakon prvih većih narudžbina. Danas cvećara Elite, kao prepoznata firma, posluje širom Srbije sa nekim od najvećih klijenata iz više različitih industrija.

U njenoj ponudi, pored standardnih usluga, nalazi se i kompletna dekoracija venčanja i poslovnih prostora (uz mogućnost nege i održavanja), kao i izrada personalizovanih cvetnih aranžmana za posebne prilike. Cvećara Elite nudi i dekoracije propratnog materijala različite vrste, veliki izbor rezanog i saksijskog cveća, preparate za negu biljaka, kao i staklene vaze i plišane igračke.

Kako su u cvećari Elite klijenti uvek na prvom mestu, izbor dekoracije uvek je proizvod posvećenosti i pažljivog osluškivanja njihovih želja. Iz tog razloga, cvećara trenutno radi sa mnogim istaknutim pojedinacima i kompanijama, koji se uvek rado vraćaju. 

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Cvećara Elite ima postavljen 1 posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA