Dominković Transporte GmbH

(0)
Prati
O kompaniji

Zapošljavamo vozače kamiona C i CE kategorije, starosti do 44 godine, koji su položili C pre ili posle 10.09.2009, poželjno je iskustvo od 3 do 6 meseci (može i bezu iskustva). Voze se hladnjače: šleperi, tandemi i solo kamioni. Vrši se utovar i istovar za poznate velike markete, na pojedinim mestima utovar i istovar vrše lageristi. Radi se u lokalu.

Mogu da se prijave vozači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Severne Makedonije, Crne Gore… i oni koji imaju EU dokumenta.

SOLO kamioni „C“ kategorija vozi se samo u Nemačkoj lokacije Eching /Minhen/, Eitting /Minhen/ i Wiesloch /Heidelberg/, voze se dva kruga u toku smene, efektivno vozite 5-6 sati, dnevna ponedeljak-petak počinjete od 10 h i radite do 20 h i noćna ponedeljak-petak od 22 h završavate subotom do 09 h, po završetku posla vraćate se u smeštaj nema spavanja u kamionu. Prvi mesec 2000 neto, drugi i treći mesec 2100 neto, posle toga 2200 neto. Može da se zaradi i više, detaljnije informacije na licu mesta sa šefom ispostave.

ŠLEPER I TANDEM „CE“ kategorija vozi se samo u Nemačkoj sve lokacije, voze se dva kruga u toku smene, efektivno vozite 5-6 sati, dnevna ponedeljak-petak počinjete od 10 h i radite do do 20 h i noćna ponedeljak-petak od 22 h završavate subotom do 09 h, po završetku posla vraćate se u smeštaj nema spavanja u kamionu. Prvi mesec 2100 neto, drugi i treći mesec 2200 neto, posle toga 2300 neto. Može da se zaradi i više, detaljnije informacije na licu mesta sa šefom ispostave.

Kada dođete imate probni rad 7 dana, ako se uklopite dobijate 100% platu, ako vam je potrebno više od 15 dana da se uklopite, onda dobijate taj mesec 70% platu. Obezbeđen smeštaj. Imate pravo na godišnji odmor 24 dana.

Ispostave: Eching /Minhen/, Eitting /Minhen/, Neuhausen auf den Fildern /Stuttgart/, Bondorf /Stuttgart/, Wiesloch /Heidelberg/, Lahr /Ofenburg/, Buttenheim /Nurnberg/ i Landsberg /Leipzig/.

AKCIJA: Ko bude došao da radi u Leipzig, dobiće plaćen smeštaj 4 meseca, prvi mesec plata je 2000 eura, od drugog meseca plata je neto 2400 za tandem, a 2300 za šleper.

Prijave kod Personalrecruter-a na Whatsapp +4915733876093 od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00 časova.

www.dominkovictransportegmbh.weebly.com

Office Photos
*

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Dominković Transporte GmbH ima postavljen samo jedan posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA