ETG Grupa

(0)
Prati
O kompaniji

Od pionirskih poduhvata u mnogim oblastima koje su Crnoj Gori bile potpuno nepoznate, do regionalno priznate i uspješne kompanije prošlo je više od 20 godina. Kada je osnovan ETG Inženjering 1997. godine, fokus osnovne djelatnosti bio je na nabavci i ugradnji opreme za termotehniku. Unaprijeđenjem znanja, širenjem vidika i konstantnim povećanjem povjerenja dobavljača i klijenata, firma prerasta u ETG Grupu koja danas obavlja poslove iz domena projektovanja, project managementa, izvođenja radova i upravljanja gradnjom objekata, energy i facility managementa kao i opremanja enterijera.

Zahvaljujući jasnoj viziji i ulaganju u stručnost i razvoj, ETG Grupa se danas može pohvaliti dugačkom referenc listom značajnih projekata kako za Crnu Goru tako i za čitavu regiju, i predstaviti se kao jedan od najznačajnijih domaćih učesnika u projektima izgradnje hotela, vila, stambenih kompleksa, resorta i mnogih drugih objekata u okviru najznačajnihih stranih investicija u jadranskom regionu.

Sa pravom se može reći da je ETG Grupa lider u implementaciji novih tehnologija u oblasti građevinarstva. Osim jake privredne aktivnosti, ETG Grupa putem saradnje sa mnogim institucijama nudi razne programe edukacije i osposobljavanja mladih ljudi, što jasno ukazuje na opredijeljenost ETG Grupe za razvoj cjelokupne zajednice.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

ETG Grupa has posted 1 job

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA