Koncepti za život - Concepts For Life

(0)
Prati
O kompaniji

“Koncepti za život” kao ideja, datiraj iz 2007. godine, podstaknuta aktuelnim promenama u načinu finansiranja PIO, zdravstvenog i sistema visokog obrazovanja u Srbiji. Pokrenuli smo inicijativu za nov pristup edukaciji i informisanju građana u vezi sa pravima koja su nam uskraćena promenama u sistemu PIO, zdravstva i visokog obrazovanja.
Oslanjajući se na kampanju Ministarstva Finansija, početkom 2011. godine projekat “Koncepti za život” prerasta u Asocijaciju više kompanija i pojedinaca.Asocijacija, sa svojim strateškim partnerima započinje aktivnosti sa jasnim ciljem:
Infrmacije o promenama u PIO, zdravstvu i visokom obrazovanju svakom građaninu moraju biti dostupne, lako razumljive, i pre svega, upotrebljive!

Rezultat toga je preko 70.000 informisanih građana Srbije.Veliki broj njih je, zahvaljujući aktivnostima Asocijacije, doneo odluku da napravi lične i konkretne planove i na taj način za sebe i svoje porodice obezbedi finansijsku izvesnost po pitanju PIO, zdravstva i visokog školovanja.

Nastavljamo dalju saradnju na zajedničkoj misiji, deleći istu viziju:
„…Društvo odgovornih i finansijski sigurnih pojedinaca, kojima smo informaciju o novcu učinili vrednijom od samog novca…“

Predviditi izazove.
Zaštiti vrednosti.
Obezbediti budućnost.

Budućnost ne može da čeka!

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Koncepti za život – Concepts For Life has posted 1 job

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA