Macchina Security NI 018

(0)
Prati
O kompaniji

Macchina Security je kompanija koja se uspešno bavi integracijom tehničkih sistema bezbednosti na domaćem i inostranom tržištu više od dve decenije. Postali smo lider inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu, zahvaljujući stručnosti u više sektora kao što su: bezbednosni sistemi, telekomunikacije, sigurnosne barijere, integrisani sistemi i sl. U odnosu na druge slične konkurentne kompanije u zemlji, Macchina Security poseduje sopstveni inženjering, projekt biro, a samim tim i veliko iskustvo iz oblasti projektovanja, kao i izvođenje najkompleksnijih sistema i objekata. Svi ovi sistemi podrazumevaju 24 sata praćenje iz monitoring centra.

Sve radove Macchina Security izvodi po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima, a kvalitet garantuje i saradnja sa vodećim proizvođačima opreme kao sto su: Carrier, Crow, Hyundai, Dahua Technology, Elkron, Kelvin Hughes i Garret.

Macchina Security je otvorila svoja tri predstavništva i to u Nišu, Čačku i Novom Sadu.

Macchina Security NI 018 d.o.o. osnovana je 2020. godine bavi se projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem instalacija: slabe i jake struje, alarmnih sistema, sistema za video nadzor i daljinski prenos slike, kartičnih sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, automatike za kapije, garažna vrata i automatskih rampi, automatizacije naplate parkiranja, interfona, računarskih i telefonskih mreža, zajedničkih antenskih sistema, sigurnosnih, trezorskih i PP vrata i sigurnosnih brava…

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Kompanija nema aktivnih poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA