Macchina Security NI 018

(0)
Prati
O kompaniji

Macchina Security je kompanija koja se uspešno bavi integracijom tehničkih sistema bezbednosti na domaćem i inostranom tržištu više od dve decenije. Postali smo lider inovativnih tehnologija u Srbiji i regionu, zahvaljujući stručnosti u više sektora kao što su: bezbednosni sistemi, telekomunikacije, sigurnosne barijere, integrisani sistemi i sl. U odnosu na druge slične konkurentne kompanije u zemlji, Macchina Security poseduje sopstveni inženjering, projekt biro, a samim tim i veliko iskustvo iz oblasti projektovanja, kao i izvođenje najkompleksnijih sistema i objekata. Svi ovi sistemi podrazumevaju 24 sata praćenje iz monitoring centra.

Sve radove Macchina Security izvodi po nacionalnim i međunarodno priznatim standardima, a kvalitet garantuje i saradnja sa vodećim proizvođačima opreme kao sto su: Carrier, Crow, Hyundai, Dahua Technology, Elkron, Kelvin Hughes i Garret.

Macchina Security je otvorila svoja tri predstavništva i to u Nišu, Čačku i Novom Sadu.

Macchina Security NI 018 d.o.o. osnovana je 2020. godine bavi se projektovanjem, isporukom, montažom i servisiranjem instalacija: slabe i jake struje, alarmnih sistema, sistema za video nadzor i daljinski prenos slike, kartičnih sistema za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena, automatike za kapije, garažna vrata i automatskih rampi, automatizacije naplate parkiranja, interfona, računarskih i telefonskih mreža, zajedničkih antenskih sistema, sigurnosnih, trezorskih i PP vrata i sigurnosnih brava…

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Kompanija nema aktivnih poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA