M&L International d.o.o

(0)
Prati
O kompaniji

Kompanija M&L INTERNATIONAL nastala je 2004. godine u Beogradu. Od kada smo započeli naše putovanje svetom gastronomije pre punih 18 godina , ponosni smo na činjenicu da našim kupcima pružamo samo najbolju uslugu, kvalitetne proizvode i poznate brendove.

Inovativnost u poslovanju ,dinamičnost , kreiranje dodatne vrednosti za naše partnere, bogat portfolio svetski poznatih brendova i snažno razvijena distributerska mreža na HoReCa tržistu Srbije – su ono što odlikuje kompaniju M&L International.

Naše aktivnosti obuhvataju istraživanje tržišta, sagledavanje potreba potrošača, uočavanje novih trendova i mogućnosti za uvođenjem novih artikala u naš asortiman.

Kako bi informacije o novim proizvodima došla do naših potrošača -naš tim marketinških eksperata veliku pažnju polaže na oglašavanje, odnose sa javnošću ,organizaciju specijalizovanih gastronomskih događaja, degustacije, promocije u ključnim objektima i pažljivo osmišljene interakcije sa kupcima.

Naš edukovan i snažan prodajni tim se bavi strategijom pozicioniranja naših proizvoda , jako vodi računa o njihovoj dostupnosti i savetima vezanim za upotrebu i način primene, a svi radimo samo sa jednim ciljem –  da naši klijenti i krajnji potrošači budu zadovoljni našim proizvodima i uslugama, i da iz dana u dan opravdavamo poziciju Vašeg pouzdanog HoReCa partnera.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

M&L International d.o.o has posted 1 job

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA