Napa Trade d.o.o.

(0)
Prati
O kompaniji

Sa više od 20 individualnih modnih brendova, firma Napa Trade d.o.o. u okviru koje posluje maloprodajni mutlibrend butik BLUE MOON u Budvi, nudi široku paletu brendova originalne odjeće, obuće i asesoara za žene, muškarce I djecu. U ponudi su različiti brendovi poput: Napapijri, Franklin and Marshall, Trussardi Jeans, Versace Collection, Versace Jeans, Just Cavalli, Pinko, Marciano by Guess, UGG, New Balance UK/USA, Gianni Chiarini, John Richmond, odabrani direktno u show room-ovima u Italiji kako za zimske tako i za ljetnje kolekcije i predkolekcije. Portfolio proizvoda dopunjuje širok spektar modnih asesoara, obuće i krzna. Velikim sadržajem brendova i dostupnošću svih kolekcija, kompanija pokriva čitav niz starosnih grupa od djece do starijih mušterija. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom u maloprodaji odjeće i obuće, kontinuitetom u radu sa svjetskim brendovima, kao i uspostavljenim povjerenjem u radu sa brendovima i velikim modnim kompanijama, Blue Moon je dao jedan nov koncept u tržnom centru TQ Centar sa brojnim modnim brendovima koji još nisu prisutni na crnogorskom tržištu.

Blue Moon posluje u Budvi od 2014. godine gjde se pozicionirao kao prepoznatljiv i popularan maloprodajni objekat. Napa Trade je zvanični zastupnik za italijanski brend Franklin&Marshall i partner u zastupništvu za brendove: Trussardi, Dsquared, New Balance USA. Kada je Franklin&Marshall u pitanju, radi se o brendu made in Italy inspirisanim casual-college-vintage stilom, čije proizvode vrhunskog kvaliteta, uglavnom napravljene od organskog pamuka, kupuju mušterije svih godišta. Dizajn i elementi enterijera monobrend butika i/ili korner Franklin&Marshall izrađuju se u Italiji, te u potpunosti odslikavaju autentičnu vintage-retro i college inspiraciju samog brenda. (https://www.franklinandmarshall.com)

Koncept Blue Moon multibrand butika dobio je regionalni karakter nakon otvaranja u Dubrovniku u junu 2018. godine. Kompanija Napa Trade posluje kao veleprodajna agencija za distribuciju za brendove poput Franklin & Marshall, New Balance, UGG, Trussardi Jeans, Versace Jeans. Širenjem maloprodajnog poslovanja u drugim zemljama u regionu, Blue Moon multibrand koncept postaje atraktivan za različite interesne grupe i eventualne partnere.

Adresa butika: TQ Centar, Budva, Crna Gora
tel. +382 69 223 610 tel. +382 69 426 711
Email adresa: tomovicivan@yahoo.com; milan.tom @live.com;
butik.napapijri@gmail.com
Instagram: MultiBrand Shop „Blue Moon“ (@bluemoon_budva) • Instagram
photos and videos
Facebook : Butik BLUE MOON Budva

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Napa Trade d.o.o. has posted 1 job

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA