Napa Trade d.o.o.

(0)
Prati
O kompaniji

Sa više od 20 individualnih modnih brendova, firma Napa Trade d.o.o. u okviru koje posluje maloprodajni mutlibrend butik BLUE MOON u Budvi, nudi široku paletu brendova originalne odjeće, obuće i asesoara za žene, muškarce I djecu. U ponudi su različiti brendovi poput: Napapijri, Franklin and Marshall, Trussardi Jeans, Versace Collection, Versace Jeans, Just Cavalli, Pinko, Marciano by Guess, UGG, New Balance UK/USA, Gianni Chiarini, John Richmond, odabrani direktno u show room-ovima u Italiji kako za zimske tako i za ljetnje kolekcije i predkolekcije. Portfolio proizvoda dopunjuje širok spektar modnih asesoara, obuće i krzna. Velikim sadržajem brendova i dostupnošću svih kolekcija, kompanija pokriva čitav niz starosnih grupa od djece do starijih mušterija. Sa dvadesetogodišnjim iskustvom u maloprodaji odjeće i obuće, kontinuitetom u radu sa svjetskim brendovima, kao i uspostavljenim povjerenjem u radu sa brendovima i velikim modnim kompanijama, Blue Moon je dao jedan nov koncept u tržnom centru TQ Centar sa brojnim modnim brendovima koji još nisu prisutni na crnogorskom tržištu.

Blue Moon posluje u Budvi od 2014. godine gjde se pozicionirao kao prepoznatljiv i popularan maloprodajni objekat. Napa Trade je zvanični zastupnik za italijanski brend Franklin&Marshall i partner u zastupništvu za brendove: Trussardi, Dsquared, New Balance USA. Kada je Franklin&Marshall u pitanju, radi se o brendu made in Italy inspirisanim casual-college-vintage stilom, čije proizvode vrhunskog kvaliteta, uglavnom napravljene od organskog pamuka, kupuju mušterije svih godišta. Dizajn i elementi enterijera monobrend butika i/ili korner Franklin&Marshall izrađuju se u Italiji, te u potpunosti odslikavaju autentičnu vintage-retro i college inspiraciju samog brenda. (https://www.franklinandmarshall.com)

Koncept Blue Moon multibrand butika dobio je regionalni karakter nakon otvaranja u Dubrovniku u junu 2018. godine. Kompanija Napa Trade posluje kao veleprodajna agencija za distribuciju za brendove poput Franklin & Marshall, New Balance, UGG, Trussardi Jeans, Versace Jeans. Širenjem maloprodajnog poslovanja u drugim zemljama u regionu, Blue Moon multibrand koncept postaje atraktivan za različite interesne grupe i eventualne partnere.

Adresa butika: TQ Centar, Budva, Crna Gora
tel. +382 69 223 610 tel. +382 69 426 711
Email adresa: tomovicivan@yahoo.com; milan.tom @live.com;
butik.napapijri@gmail.com
Instagram: MultiBrand Shop „Blue Moon“ (@bluemoon_budva) • Instagram
photos and videos
Facebook : Butik BLUE MOON Budva

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Napa Trade d.o.o. ima postavljen samo jedan posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA