Omladinska zadruga Bulevar

(0)
Prati
O kompaniji

Omladinska i studenska zadruga BULEVAR sarađuje sa preko 600 poslodavaca i dnevno raspoređuje poslove svojim zadrugarima.

Radimo po principu HITNOG SERVISA, na telefonski poziv.

Koordiniramo “studentsku mrežu“ po svim većim gradovima Srbije. Omladinska zadruga BULEVAR-Beograd nudi brz i kompletan servis poslodavcima za sve profile radnika, na svim lokacijama u Beogradu i Srbiji.

Ponuda poslova se svakodnevno menja, imamo zahteve za različite profile radnika na teritoriji Srbije za sezonske poslove u turizmu, gradevinarstvu, ugostiteljstvu, trgovini i uslugama, marketingu i medijskoj produkciji, promocijama i prezentacijama, sajmovima,  državnoj upravi, industriji, administraciji i ostalo.

 

Angažovanje radnika preko omladinske zadruge je finansijski najpovoljniji za poslodavca, s obzirom da je procenat zakonskih obustava najniži u odnosu na druge legalne načine angažovanja radnika.

Zadruga radi po principu „Hitnog servisa“, što znači da Vam može obezbediti radnike na telefonski poziv ili putem email-a na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, po vrlo povoljnim uslovima.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Omladinska zadruga Bulevar ima objavljeno 11 oglasa za posao.

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA