Sinergija Plus

(0)
Prati
O kompaniji

SINERGIJA plus DOO je mlada i uspešna firma sa sedištem u Beogradu.

Kao partner jedinstvenog brenda SUPERNOVA koja je deo Telekom Srbija Grupe, vodeće kompanije iz oblasti telekomunikacija u regionu, svoje aktivnosti usmeravamo na direktnu prodaju (telesales, D2D, promo pultovi, akvizicije stambenih objekata…) svih proizvoda i usluga SUPERNOVA privatnim i poslovnim korisnicima na teritoriji Republike Srbije. Sve to zaokružujemo obavljanjem svih monterskih i tehničkih delatnosti u oblasti telekomunikacija.

SINERGIJA plus DOO omogućava korisnicima da usluge i proizvode iz portfolija kompanije SUPERNOVA u oblasti kablovske televizije, širokopojasnog interneta, fiksne telefonije i multimedija definiše i dogovori direktno u njihovim domovima, putem jednog telefonskog poziva i promo pultova i ostalim načinima direktnog promovisanja, a takođe i obezbeđuje tehničke mogućnosti za korišćenje navedenih usluga i proizvoda.

 

Zaposleni u SINERGIJA plus DOO svoje aktivnosti obavljaju po korporativnim standardima, uvažavajući potrebe svojih klijenata. Na taj način postavljamo nove standarde u pružanju usluga i gradimo dugoročne odnose sa svojim klijentima na obostrano zadovoljstvo.

Šta nudimo našim zaposlenima?

Pridružite nam se i postanite deo našeg uspešnog tima. Našim zaposlenima i potencijalnim kandidatima nudimo, dinamičan posao, potrebne obuke i usavršavanje na najvišem i naprofesionalnijem nivou u zemlji, izuzetno kolegijalnu i timski nastrojenu radnu okolinu, stimulativnu zaradu i još mnogo toga.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Sinergija Plus ima postavljeno 7 poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA