Sinergija Plus

(0)
Prati
O kompaniji

Синергија плус доо је фирма са седиштем у Београду.

Као партнер Телеком Србија групе, водеће компаније из области телекомуникација у региону, своје активности усмеравамо на промоцију свих производа и услуга Телеком Србија групе. ( МТС, Мсат, СУПЕРНОВА ) приватним и пословним корисницима на територији Републике Србије. Све то заокружујемо обављањем свих монтерских и техничких делатности у области телекомуникација.

Синергија плус доо омогућава корисницима да услуге и производе из портфолија Телеком србија у области кабловске телевизије, широкопојасног интернета, телефоније и мултимедија дефинише и договори директно у њиховим домовима, путем једног телефонског позива и промо пултова, као и осталим начинима директног промовисања.Такође и обезбеђује техничке могућности за коришћење наведених услуга и производа.

Запослени у Синергија плус доо своје активности обављају по корпоративним стандардима, уважавајући потребе својих клијената. На тај начин постављамо нове стандарде у пружању услуга и градимо дугорочне односе са својим клијентима на обострано задовољство.

 

Office Photos
*

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Kompanija nema aktivnih poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA