Sinergija Plus

(0)
Prati
O kompaniji

Синергија плус доо је фирма са седиштем у Београду.

Као партнер Телеком Србија групе, водеће компаније из области телекомуникација у региону, своје активности усмеравамо на промоцију свих производа и услуга Телеком Србија групе. ( МТС, Мсат, СУПЕРНОВА ) приватним и пословним корисницима на територији Републике Србије. Све то заокружујемо обављањем свих монтерских и техничких делатности у области телекомуникација.

Синергија плус доо омогућава корисницима да услуге и производе из портфолија Телеком србија у области кабловске телевизије, широкопојасног интернета, телефоније и мултимедија дефинише и договори директно у њиховим домовима, путем једног телефонског позива и промо пултова, као и осталим начинима директног промовисања.Такође и обезбеђује техничке могућности за коришћење наведених услуга и производа.

Запослени у Синергија плус доо своје активности обављају по корпоративним стандардима, уважавајући потребе својих клијената. На тај начин постављамо нове стандарде у пружању услуга и градимо дугорочне односе са својим клијентима на обострано задовољство.

 

Office Photos
*

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Kompanija nema aktivnih poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

REKLAMA