Studio Moderna d.o.o.

(0)
Prati
O kompaniji

Studio Moderna d.o.o.

O kompaniji

Studio Moderna predstavlja lidera u oblasti direktnog marketinga u centralnoj i istočnoj Evropi. Kompanija smo sa izrazito stabilnim poslovanjem u 21 zemlji.  Naše proizvode kupuje više od 400 miliona potrošača. U svom sastavu imamo: više od 220 prodavnica, 25 pozivnih centara, na hiljade maloprodajnih distributera. Sa preko 6.500 zaposlenih, kompanija radi na: stvaranju, proizvodnji i prodaji proizvoda za brendove koji su priznati širom sveta.

Svojom jedinstvenom, visoko sofisticiranom infrastrukturom oglašavanja, marketinga, multi-kanalne prodaje i distribucije, prepoznati smo kao vrhunski stručnjaci u izgradnji cenjenih robnih marki i kreiranju  kvalitetne usluge . Naš glavni cilj je maksimalno zadovoljstvo klijenata proizvodima i besprekornom uslugom.

Kupci svakodnevno svedoče o kvalitetu naših proizvoda i sa zadovoljstvom dele svoje iskustvom posle korišćenja naših proizvoda, od naših samih početaka s Kosmodiskom (www.kosmodisk.rs ), preko širokog asortimana proizvoda unutar popularnog branda  Top Shop (www.top-shop.rs ), do danas vodećih europskih brandova  programa za spavanje – Dormeo (www.dormeo.rs )  i inovativnog programa eko-kuhanja – Delimano (www.delimano.rs) .

Uspeh i rast naše kompanije često se ističe kao primjer poslovnog uspeha do kojeg se može doći s dobrom idejom i od lokalne firmi razviti multinacionalnu kompaniju koja deluje u više od dvadeset država. Radi inovativnog poslovnog pristupa, za naš poslovni model zainteresovane su  i vodeće poslovne škole u svetu od Harvarda do Berlina, Pariza, ali i brojne poznate svetske kompanije. Studio Moderna je među malobrojnim preduzećima u svetu gdje Microsoft ispituje najnovije softverske aplikacije.

Jedinstvena mešavina zabavne kupovine iz fotelje, inovativnih tehnika prodaje i poštovanja prema kupcu osigurala je i nama u Srbiji vodeći položaj na zahtevnom Srpskom tržištu.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Studio Moderna d.o.o. ima postavljen samo jedan posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

REKLAMA