RALU Logistika

(0)
Prati
O kompaniji

O kompaniji

 

Misija: Partnerima osigurati vrhunsku logističku uslugu i omogućiti im rast konkurentnosti usresređujućii se na osnovnu delatnost. Biti kompanija koja privlači i razvija vrhunske profesionalce na području integrisanih logističkih usluga.

Vizija: Biti vodeći dobavljač integrisane logističke usluge u hladnom lancu u regiji jugoistočne Evrope.

Transport

RALU Logistika prevozi sve vrste roba u kontrolisanim temperaturnim uslovima na području cele Evrope i Rusije. Za prevoz robe koristi 180 modernih i savremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prevoz svih vrsta tereta u bilo kakvim temperaturno kontrolisanim uslovima.

Sva vozila opremljena su sofisticiranim i najmodernijim uređajima za komunikaciju i praćenje radnih parametara vozila, stanja i temperature robe u realnom vremenu te su povezana satelitskim sistemom za praćenje.

RALU Logistika prevozi kompletne i zbirne pošiljke unutar EU-a i Rusije
Mogućnost hitnih dostava sistemom dvojnih posada i prekopčanja prikolica
Satelitsko praćenje pozicije vozila i temperature robe u realnom vremenu
Prevozi na temperaturama od -25 do +25 °C

LTL

Prevozimo robu u količinama manjim od punog kapaciteta vozila (LTL pošiljke) s tržišta Nemačke i Beneluksa do odredišta u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji

Prikolice s dvojnim rashladnim uređajima, dvostrukim podom i kukama za meso omogućavaju prevoz svih vrsta roba u bilo kojim temperaturnim uslovima
Prikolice s pregradnim zidovima omogućavaju istovremeni prevoz roba u različitim temperaturnim uslovima
Centralno skladište Zagreb te cross dock platforme po Hrvatskoj, kao i centralno skladište u Beogradu omogućavaju dostavu robe u količini već od jedne palete na više, od proizvođača do krajnjeg korisnika.
Sve na jednom mestu

GPS, EDI, WMS (ONE – STOP LOGISTICS)

RALU Logistika koristi najsavremeniju informacionu tehnologiju, računarsku tehniku i sredstva komunikacije kako bi klijenti u svakom trenutku transporta, skladištenja i distribucije imali pristup svim informacijama te mogli pratiti svoju robu.

Informaciona infrastruktura u RALU Logistici je standardizovana i omogućava potpunu integraciju sa sistemima koje koriste klijenti. Naša mreža može se pomoću EDI-ja (engl. Electronic Data Interchange) jednostavno povezati s drugim ERP sistemima.

WMS (engl. Warehouse Management System) osigurava efikasno upravljanje skladišnim operacijama.

Vozni park

RALU Logistika poseduje više od 200 modernih i savremeno opremljenih kompozicija tegljača i poluprikolica za prevoz svih vrsta tereta u bilo kojim temperaturno kontrolisanim uslovima.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

RALU Logistika has posted 2 jobs

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA