Tisza Automotive

(1)
Prati
O kompaniji

Kompanija Tisza Automotive, koja se bavi proizvodnjom kablovskih snopova, dobro je poznata u Vojvodini – od osnivanja 2014. godine, sa skoro dve i po hiljade zaposlenih, postala je najznačajniji poslodavac u Potiskom regionu.

Prvi proizvodni pogon je započeo svoj rad u Senti, a zatim je 2017. godine svoja vrata otvorila fabrika u Bečeju, a 2019. godine u Kikindi. Tako je kompanija postepeno ostvarila svoj cilj: zaposleni mogu da rade u blizinu svojih domova. Organizovan je prevoz do posla, koji trenutno pokriva više od 50 naselja.

Savremena proizvodnja gde su zaposleni u centru pažnje

Proizvodnja se obavlja u skladu sa propisanim pravilima uz korišćenje najsavremenije tehnologije. Fizički lagan, stojeći posao se odvija u klimatiziranom, čistom i urednom okruženju. Proces proizvodnje nije štetan po zdravlje i životnu sredinu.

Naši zaposleni prolaze obuku pre početka rada, a tokom njihovog rada mentor ih kontinuirano obučava i integriše u organizacionu kulturu. Našem HR poslovnom partneru smo poverili razvoj i sprovođenje akcija za zadovoljavanje potreba radnika i poboljšanje interne komunikacije. Podržavamo napredak svih zaposlenih u kompaniji. Fokusiramo se na sve naše ljude a naš sistem za merenje performansi se neprestano razvija.

1 Ocena

Oceni kompaniju ( 0.75 average based on 1 Ocena )

 1. Opis posla
  Povratna informacija
  Visina plate
  Komunikacija
  By Slobodan

  Firma za izbegavati.Da je zakona odavno bi bili zatvoreni.

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Tisza Automotive has posted 13 jobs

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA