Tisza Automotive

(0)
Prati
O kompaniji

Kompanija Tisza Automotive, koja se bavi proizvodnjom kablovskih snopova, dobro je poznata u Vojvodini – od osnivanja 2014. godine, sa skoro dve i po hiljade zaposlenih, postala je najznačajniji poslodavac u Potiskom regionu.

Prvi proizvodni pogon je započeo svoj rad u Senti, a zatim je 2017. godine svoja vrata otvorila fabrika u Bečeju, a 2019. godine u Kikindi. Tako je kompanija postepeno ostvarila svoj cilj: zaposleni mogu da rade u blizinu svojih domova. Organizovan je prevoz do posla, koji trenutno pokriva više od 50 naselja.

Savremena proizvodnja gde su zaposleni u centru pažnje

Proizvodnja se obavlja u skladu sa propisanim pravilima uz korišćenje najsavremenije tehnologije. Fizički lagan, stojeći posao se odvija u klimatiziranom, čistom i urednom okruženju. Proces proizvodnje nije štetan po zdravlje i životnu sredinu.

Naši zaposleni prolaze obuku pre početka rada, a tokom njihovog rada mentor ih kontinuirano obučava i integriše u organizacionu kulturu. Našem HR poslovnom partneru smo poverili razvoj i sprovođenje akcija za zadovoljavanje potreba radnika i poboljšanje interne komunikacije. Podržavamo napredak svih zaposlenih u kompaniji. Fokusiramo se na sve naše ljude a naš sistem za merenje performansi se neprestano razvija.

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

Tisza Automotive ima objavljeno 8 oglasa za posao.

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA