VA bans doo - Pet Klub

(0)
Prati
O kompaniji

Imati kućnog ljubimca je jedna od najlepših privilegija koju čovek može da ima. Isto kao što nam oni pružaju radost svakog dana, mi želimo da pružimo radost ljudima koji se o njima brinu. I mi sami kao vlasnici kućnih ljubimaca, osećali smo potrebu da unesemo malo emocija u svaki deo staranja o kućnim ljubimcima, uključujući i kupovinu hrane, opreme i lekova. Naša želja je da obezbedimo mesto gde se vlasnici kućnih ljubimaca mogu snabdeti hranom i opremom na način koji njima odgovara.

Želimo da budemo:

  • Blizu
  • Stručni
  • Savršeno snabdeveni za svaku lokaciju
  • Humani i prema ljudima i prema životinjama

Želimo da budemo maloprodajni lanac sa najboljim korisničkim iskustvom, kroz osećaj pripadnosti zajednici, i asortimanom koji uvek prati potrebe naših korisnika.

Naš brend želi da učini kupovinu emotivnom i zbližavajućom, jer smo svi deo iste zajednice. Mi smo naše prodavnice zamislili kao mesta do kojih lako dolazite šetnjom sa ljubimcem, nalazite sve što Vam je potrebno, neobavezno proćaskate sa našim stručnim prodavcima i veterinarima, i zadovoljni nastavljate šetnju.

Iskreno verujemo da je prijatno okruženje i ljubaznost nešto što zaista mora da bude zastupljeno na svim našim lokacijama.

To je, ukratko, o nama i našoj ideji – a sada se radujemo da Vas dočekamo i čujemo Vaše mišljenje!

Dobro nam došli 😊

0 Ocena

Oceni kompaniju (Trenutno bez ocena)

Opis posla
Povratna informacija
Visina plate
Komunikacija

VA bans doo – Pet Klub ima postavljen samo jedan posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA