Mašinski inženjer

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se obradom metala i proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Međutim, spektar naših usluga je proširen i uvođenjem montaže mašinskih sklopova.

Trenutno tražimo mašinskog inženjera sa dobrim poznavanjem procesa proizvodnje i sa iskustvom. Radeći na ovoj poziciji, imaćete priliku da svoja znanja prenesete drugima, ali i da usavršite i proširite svoja postojeća znanja i veštine uz uvek otvorene mogućnosti napredovanja.

Opis posla

Obavljanje tehničkih administrativnih poslova koji se sastoje u pripremi proizvodnje za rad u pogonu i na montaži; pripremanje radnih naloga; izrada sastavnica i definisanje proizvodnih postupaka za izradu mašinskih delova

Šta nudimo

  • Pozitivno i zdravo radno okruženje i uslove rada, mogućnost učenja, usavršavanja i napredovanja, kao i stimulativnu zaradu.

Zahtevi

Minimum V stepen stručne spreme mašinske ili tehničke struke; odlično poznavanje rada na računaru

Kako se prijaviti

Vaše prijave možete poslati na e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Detaljnije

Apliciraj za ovaj posao

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA