Programer CNC mašina

Firma CNC OBRADA je osnovana 2011. godine i bavi se proizvodnjom mašinskih komponenti. Naše poslovanje je usmereno isključivo na izvozne poslove i to pre svega ka nemačkom tržištu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja preciznih mašinskih delova prema tehničkoj dokumentaciji klijenata na CNC strugovima i glodalicama. Takođe, spektar naših usluga smo proširili uvođenjem montaže mašinskih sklopova.

Konstantno radimo na širenju naših kapaciteta, kako proizvodnih i infrastrukturnih, tako i kadrovskih, i veliku pažnju posvećujemo odabiru kvalitetnih kadrova kao neophodnom elementu u održavanju uspostavljenih standarda kvaliteta.

Trenutno tražimo osobu za obavljanje poslova programera CNC mašina.

Opis posla

Pravljenje i priprema programa za CNC mašine (troosne glodalice, petoosna glodalica, strugovi i strugovi sa pogonskim alatima) u programskom paketu ESPRIT.

Šta nudimo

  • Pozitivno i zdravo radno okruženje i uslove rada, mogućnost stalnog učenja, usavršavanja i napredovanja, kao i stimulativnu zaradu.

Zahtevi

Stručno znanje iz oblasti informacionih tehnologija; logičko-analitičko razmišljanje; poznavanje rada u programima Solid Works i Esprit; odgovornost i posvećenost poslu.

Kako se prijaviti

Vaše prijave možete poslati na e-mail adresu: milena.dinic@cncobrada.com

Detaljnije

Apliciraj za ovaj posao
Obavesti me o sličnim poslovima
Prikazuje se 1–0 od ukupno 0 poslova

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Poslovi po lokaciji!

REKLAMA