Sertifikovani predavači stranih jezika

Job Expired

Opis posla

Centru za razvoj jezika i govora Esperanto koji je u fazi osnivanja potrebni su diplomirani filolozi, sertifikovani predavači kao saradnici u online nastavi.

Šta nudimo

  • Kandidati koji budu izabrani u procesu uže selekcije mogu očekivati potpunu podršku u njihovim radu,literaturu  specijalizanata lingvistike sa nativnog govornog područja,sav materijal i u napred predviđen plan i program nastave i aplikaciju po najsavremenijim standardima učenja stranih jezika.
  • Mogućnosti za napredovanje i konstantno usavršavanje u domenu lingvistike biće podržani od strane projekata EU.Predviđeni su i sastanci predavača i razmena iskustva kao i evaluacija utisaka tokom nastave sa ciljem napredka predavača i podizanjem nivoa nastave na najviši nivo.Predviđena je online nastava putem virtualne učionice Zoom.Biće kreirane dve grupe prva za razmenu materijala,iskustva i komunikaciju između predavača i druga za razmenu materijala i komunikaciju između predavača i polaznika.
  • Svaki predavač određuje cenu svojih usluga,raspored termina i broj polaznika.Centar za razvoj jezika i govora Esperanto otvoriće namenski račun i polaznici će uplaćivati novac za pružene usluge na račun isključivo za tu namenu.Potom se novac prebacuje na račun predavača.

Zahtevi

  1. Potrebni su nam diplomirani filolozi ili sertifikovani predavači stranih jezika.
  2.  Iskustvo je poželjno i svakako dobrodošlo ali svakako je presudno znanje.Presudno je iskustvo u prenošenju stečenog znanja.
  3. Poznavanje Engleskog jezika i osnova programskih jezika je poželjno iz razloga što će se nastava održavati preko platforme virtualne učionice Zoom.

Kako se prijaviti

Svi zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem e- mail adrese: vladimirilic499@gmail.com.U prilogu dostavite vašu biografiju,diplome, sertifikate,licence i svu propratnu dokumentaciju.Svi kandidati koji budu izabrani biće kontaktirani u pozvani na online razgovor u okviru platforme Zoom.

Detaljnije

  • Oglas je istekao!
Obavesti me o sličnim poslovima

Prijavite se na NEWSLETTER

Unesite Vašu email adresui

Omogućio FeedBurner

REKLAMA

Kontakt

Pišite nam na email: info@brzodoposla.com

Povežite se sa nama

REKLAMA